Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
Életrajz

Névjegy

Teljes név: Zara Maria Larsson
Becenév: Zara
Születési hely: Svédország, Stockholm, Solna
Születési idő: 1997. december 16.
Foglalkozás: énekesnő, dalszerző
Eredeti hajszín: szőke
Szemszín: kék

Korai évek

Zara Larsson 1997. december 16-án látta meg a napvilágot a Stockholm megyei Solnaban, egészen pontosan a Karolinska Egyetem Klinikán. Szülei Agnetha és Anders Larrson. Egy interjúban elárulta, eredetileg halva született, mert a nyakára tekeredett köldökzsinórja oxigénhiányos állapotot idézett elő. Van egy húga, Hanna, aki szintén énekel barátnőjével. 2015-ben Zara elárulta, néhány évvel ezelőtt felvételt nyert az Adolf Fredrik Zenei iskolába, de visszautasította a pályázatot, mert nem akart kórusban énekelni.

2008-11: Karrier kezdetek

Zara 2008-ban a Got Talent svéd tehetségkutató változatában, a Talangban tűnt fel, ahol 500.000 svéd koronát nyert. Celine Dion “My Heart Will Go On” című dalával lett befutó, később meg is jelentette bemutatkozó kislemezeként.

2012–14: Áttörés az “1”-nal

Zara 2012-ben aláírt egy szerződést a TEN Music Group-pal és a közreműködésükkel megcsinálták az első albumát. Larsson első debütáló kislemeze, az Uncover 2012 decemberében szivárgott ki a neten, valamint az öt dalból álló lemeze, az Introducing 2013. január 21-én jelent meg. Az Uncover a hazai toplisták élvonalát uralta heteken keresztül, de Norvégiában és Dániában is óriási sikereket ért el.

2013. április 3-án Zara az amerikai Epic Recordsszal kötött egy három éves szerződést. 2014. október 1-jén megjelent Zara debütáló albuma “1” címmel, rajta olyan dalokkal mint az Uncover, a Bad Boys és a She’s Not Me. Az album platinaminősítést szerzett a svédeknél.

2015–jelen: Második stúdióalbum és nemzetközi elismerés

2015. június 5-én Zara megjelentette második lemezének első kislemezét Lush Life címmel. A dal az egész világ kedvence lett, ezzel a pörgős popszámmal Larsson világhírnevet szerzett.

2015. július 22-én Larsson összeállt a Grammy-jelölt brit énekessel, MNEK-kel, és elkészítették “Never Forget You” című dalukat. 2016. februárjában Tinie Tempah-val állt össze, és megalkották a Girls Like című dalt, de emellett Zara szerepet kapott a 2016-os Európa Bajnokságon is, David Guettaval énekelték a futballesemény dalát, a “This One’s For You”-t. 2016. szeptember 1-jén új dalt adott ki, az Ain’t My Faultot, ami része az új lemezének.