Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
Család

Zara Maria Larsson szülei törzsgyökeres svédek. Édesanyja Agnetha Larrson gyerekkora óta egyengeti Zara zenei karrierjét, és apja, Anders Larsson szintúgy. Érdekes dolog, hogy Zara 1997. december 16-án halva született, mivel a nyakára tekeredett köldökzsinórja oxigénhiányos állapotot idézett elő, de szerencsére az orvosok meg tudták őt menteni. Egyetlen testvére, egy húga van akit Hanna Larsonnak hívnak. Hanna szintén muzikális beállítottságú, barátnőjével zenekart is alapított.

Zara Larsson fiatal kora miatt is jelenleg családjával Stockholmban él, és elmondása szerint még nem áll készen arra, hogy elhagyja a családi fészket.