Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
Zara és Ed Sheeran duett várható?
Hír
2017.01.11. 23:23 Eve

Már egy ideje amúgy is tűkön ülve várjuk az új lemezt, a múlthét pénteken hosszú szünetéről visszatérő és azonnal a listák élére kerülő Ed Sheeran még inkább adott okot arra, hogy ne bírjunk tovább várni. A brit énekes elárulta a Capital FM-nek, hogy közös dalon dolgozott együtt Zara Larsonnal, és Anne-Marievel, azt viszont nem tudja, hogy bármelyikük új lemezén helyet kapnak-e ezek a szerzemények. Ugye ti se tudnátok elképzelni, hogy Zara egy Ed duettet kihagyna a napokon belül megjelenő új albumáról? 🙂

Ha nem szeretnél lemaradni a Zara Larsson-nal kapcsolatos hírekről, képekről, videókról, megjelenésekről és interjúkról, like-old az Zara Larsson Hungary-t Facebookon is, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról! KATTINTS IDE!

1