Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
WWW

Oldal név: Zara Larsson Hungary
URL: z-larsson.com
Szerkesztő: Eve
Társszerkesztő: nincs
Nyitás: 2016.11.10.
Szolgáltató: Flaunt.Nu
Facebook oldal@zaralarssonHU
Design sablon: LindaDesign & Cherry Universe
Korábbi kinézetek: x
Források: x x x x

Az oldal története
Miért pont Zara Larsson? Jó pár rajongói oldallal volt dolgom az elmúlt 5 évben, mégis most egy év kihagyás után rögtön tudtam, hogy Zararól kell oldalt szerkesztenem. Egy nagyon jólelkű, bájos és kiemelkedően tehetséges énekesről van szó, és biztos vagyok benne hogy rövid időn belül akár a világ legjobbjai közé is kiemelkedhet különleges hangi adottságai és karizmatikus kisugárzása miatt. Majdnem a kezdetektől szeretném végigkövetni munkásságát, és ezt megosztani e sorok olvasóival. Hiszem, hogy rövid idő alatt óriási hírnevet fog szerezni, és ezt a Zara Larsson Hungaryval akarom veletek is szemlélteni.

Eve, a szerkesztő
Húsz éves, egyetemista lány vagyok, a nevemből talán kikövetkeztethető hogy Evelinnek hívnak. Budapesten élek, jelenleg a BGE-n tanulok gazdálkodás és menedzsment szakon. 5 éve szerkesztek a webes világban, zömmel divatról írtam eddig és blogot vezettem, de sorozattal és színésszel foglalkozó fansiteom is volt már: énekesről nem, ez egy új kihívás amiben remélem megállom a helyem. Nyitott lány vagyok, zene és sorozat őrült, de a könyvek is magával tudnak ragadni.