Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
Üzenet Trump támogatóinak
Hír Média
2017.01.24. 23:13 Eve

Ha követitek Zarat a közösségi oldalain nem lepődhettek meg, ha Donald Trump ellenes megosztásokkal találkoztok. Ez azért van, mert Zara az első pillanattól kezdve a demokrácia újbóli megválasztását támogatta és szó szerint sokkolta Trump elnökké választása, pedig jól tudni nem Amerika az otthona. Számtalan, néha már talán túlzó utálatos posztot rakott ki Twitterre és Instára egyaránt, de most hosszabban is kifejtette véleményét, és kemény szavakkal bírálta a Trump pártiakat.

Alapvetően most a Trump támogatók és az abortusz ellenesekhez fordulok, akik folyamatosan azt szajkózzák álszent módon, hogy meg kell védeni a születendő gyerekeket. Komolyan törődtök a gyerekekkel? És mi van a fekete gyerekekkel? És a kreolokkal? És a bevándorlók csemetéivel? És az LGBTQ sarjaival? Muszlim gyerekekkel? Vagy csak a normális fehér gyerekek számítanak, akiket tökéletes testű nők szülnek?

Zara erre a megjegyzésre azonnal kapott hideget és meleget is, a bíráló szavak hallatán pedig csak tovább szította a tüzet.

Bírom amikor ilyenkor mindenki azzal jön, hogy “te nem vagy politikus, foglalkozz inkább a zenéléssel”… Pff, mert aztán a ti istenverte elnökötök vérbeli politikus, nem…? Esküszöm, a Women’s March annyira meginspirált, hogy minden egyes nap harcolni fogok a egyenlőségért. Sokszor látok srácok által feminista taggeket, mint pl. ,,nekem már nem kell ez a csaj”. HAHA, AZ ELCSESZETTÜL OCSMÁNY FEJEDDEL HA A CSAJ HELYÉBE LENNÉK, RÁD SEM NÉZNÉK SOHA. Ezek a kis pojácák egészen addig akarnak maguknak intelligens, független és határozott nőt, amíg bele nem botlanak.

Ha nem szeretnél lemaradni a Zara Larsson-nal kapcsolatos hírekről, képekről, videókról, megjelenésekről és interjúkról, like-old az Zara Larsson Hungary-t Facebookon is, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról! KATTINTS IDE!

1