Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
Új kinézet a Zara Larsson Hungaryn!
Weboldal
2017.01.05. 19:13 Eve

A nyitó külsőt követően felkerült az oldalra a második kinézet, melyet Zara Elles fotósorozata ihletett. Remélem ez a kinézet tetszeni fog nektek, és megszeretitek, hisz reményeim szerint hónapokon keresztül fogja díszíteni a Z-Larsson.Comot. Ha kérhetlek titeket, ne rejtsétek véka alá a véleményeteket, bátran írjátok meg a csetbe ha tetszik, ha nem. További szép napot, és jó böngészést az új felületen!

Ha nem szeretnél lemaradni a Zara Larsson-nal kapcsolatos hírekről, képekről, videókról, megjelenésekről és interjúkról, like-old az Zara Larsson Hungary-t Facebookon is, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról! KATTINTS IDE!

1