Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
Szünet / Hiatus
Weboldal
2017.03.24. 10:23 Eve

Sziasztok!

Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, határozatlan ideig szüneteltetni fogom a Zara Larsson Hungaryt. Nem szeretnék litániákat írni, mi ennek az oka, azt azonban elmondhatom, hogy Zara zenéje továbbra is inspiráció számomra, az új albumát szüntelenül hallgatom és hallgatni fogom ezután is. Egy problémám van: Zara tehetségénél és hangjánál csak egy nagyobb van dolog van – az pedig az egoizmusa. Nem tudok azonosulni az elmúlt hetek, hónapok alatt tett megnyilvánulásaival, a *b***átok meg az anyukátokat*, és ezeket.

Remélem, Zara visszatalál szerényebb és visszafogottabb önmagára, mert akkor több rajongója is örömmel vissza fog térni hozzá. Ha ezektől eltekintünk, biztos vagyok benne, hogy Zara Larsson lesz a következő generáció Beyoncéja.

Köszönöm az elmúlt fél évet nektek!

Akik szerették a munkámat, és továbbra is követnének, Camila Mendes-zel foglalkozó oldalamon megtalálnak:

CAMILA MENDES HUNGARY
(Cami-Mendes.Com)

Ha nem szeretnél lemaradni a Zara Larsson-nal kapcsolatos hírekről, képekről, videókról, megjelenésekről és interjúkról, like-old az Zara Larsson Hungary-t Facebookon is, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról! KATTINTS IDE!

1