Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
‘So Good’ album – Szubjektív vélemény
So Good album
2017.03.18. 02:09 Eve

Az elmúlt órákban tucatszor hallgattam meg Zara új albumát, és mivel eredetileg is szerettem volna egy szubjektív véleményezést írni a dalokról, így nem is bánom hogy ennyiszer hallgattam. Ha érdekel titeket hogy én hogyan látom a lemezt, akkor olvassátok el bátran.

What The Say – Az előző skandináv albumához hasonlóan Zara ezúttal is egy közepes tempójú dallal nyitotta a lemezt. A dalban Zara egy a szívéhez közel álló személynek ad tanácsot, mégpedig hogy ne higyjen annak, amit a körülötte lévő emberek mondjanak, mert mindig van, aki hisz bennünk. Azt hiszem a dal tökéletes felvezetésre a korongnak.
Értékelés: 7/10

Lush Life – Komolyan, van aki ne ismerné ezt a dalt? Az egész popvilág egyik legnagyobb zenéje volt ez tavaly, fülbemászó szöveggel. Számomra megunhatatlan, de az biztos hogy nem ezért a dalért vártuk a lemezt.
Értékelés: 7/10

I Would Like – A korong harmadik dala is ismerősen cseng már, néhány hónapja megjelent. A dalban Zara arról énekel, hogy milyen rossz lehet, ha csak azért akar valakit megismerni, hogy szexeljen vele. Szexi dalszöveg, pop dallam, kell még más?
Értékelés: 7/10

So Good – Zara és Ty Dolla Sign közös dala, ami már jóval az album debütálása előtt megjelent kislemezként. Amikor először meghallottam, nagyon meglepett az egész dal, teljesen eltér a korábbiaktól. A címadó dal fülbemászó, a dallama pedig tökéletes.
Értékelés: 8/10

TG4M (Too Good For Me) – Ez a dal egyből belemászott a fülembe, és azóta is folyamatosan hallgatom. Egy remek pop/R&B dal, egyszerű felépítéssel, letisztult kórussal.
Értékelés: 8/10

Only You – Abszolút kedvenc a lemezről. A dal egy nagyon világos üzenettel indul, majd az első verzét meghallgatva világossá válik, hogy miről fog szólni a dal: Zara nem tud senkit úgy szeretni, ahogy a szerelmét. Élőben korábban már hallhattuk ezt a dalt, de a stúdióverzió jóval másabb. Mint a live verzióban egy tiszta és mindent elsöprő balladát hallunk, addig a felvételen egy közepes tempójú, R&B dal köszön vissza.
Értékelés: 9/10

Never Forget You – Zara belépője az USAba, az Egyesült Királyságba és Ausztráliába. A dalt nem kell bemutatni, ennyi idő elteltével is jó érzés hallgatni.
Értékelés: 8/10

Sundown: A dalban megtalálhatóak Wizkid védjegyei, egy szép reggae feelinget kaptam, amitől az jutott ezembe, hogy simán elmennék egy szigetre és táncolnék erre a dalra. Kellemes dallam, jó kis pop dal és nagyjából ennyi.
Értékelés: 7/10

Don’t Let Me Be Your – Ezt a dalt vártam az egyik legjobban, nem is hiába, hisz az Ed Sheeran-nel közösen szerzett ballada az egyik legerősebb dal az albumon. A dal mondanivalója vagy inkább kérdése egyértelmű, hogyan lehet szeretni mást a hibáival együtt? A dalban csak Ed hiányzott nekem de nagyon!
Értékelés: 10/10

Make That Money – Számomra az album himusza, és biztosan nem vagyok ezzel egyedül. Egy erőteljes és erős dal, tele mondanivalóval. Zara a szociális, társadalmi és politikai kérdéseket soha nem hagyja megválaszolatlanul és vélemény nélkül, és a véleményét ezekről teljesen beleöntötte a dalba.
Értékelés: 9/10

Ain’t My Fault – A korong harmadik kislemeze. Emlékszem, amikor először meghallgattam, egyáltalán nem tetszett, azóta viszont a szívembe zártam, most is dúdolom a fülbemászó refrént.
Értékelés: 9/10

One Mississippi – Tartottam ettől a daltól, de az egyik kedvencem. Zara hangja csak úgy cseng az egész dalon át. A dallam, a szöveg, a basszus: tökéletes.
Értékelés: 10/10

Funeral – Amikor elkezdtem hallgatni a dalt, azt gondoltam ez lesz az album top balladája, de aztán egyszerre megváltozott az egész a vidámabb hangvételnek köszönhetően. Az album egyik legérdekesebb dala, amely egy szakításról szól, tele van érzelemmel.
Értékelés: 10/10

I Can’t Fall In Love Without You – A lemez klasszikus balladája. Nincsenek benne nagy hangok, nagy megmozdulások de nem is éreztem szükségesnek, az érzelmek dominálnak, abból pedig nincs hiány.
Értékelés: 8/10

Symphony – Az album a Clean Bandit új kislemezével zárul, melyben Zara nagy szerepet kapott. Ez a dal tökéletes, a szöveggel és a dallammal együtt. Biztos vagyok benne, hogy ez a dal hatalmas hatással lesz a popzenére, és nem csak egy nyári sláger lesz belőle.
Értékelés: 10/10

Azt hiszem nem túlzás kijelenteni, hogy bőven megérte két évet várni Zarara és az albumára, mert változatos és tökéletes lett.

Ha nem szeretnél lemaradni a Zara Larsson-nal kapcsolatos hírekről, képekről, videókról, megjelenésekről és interjúkról, like-old az Zara Larsson Hungary-t Facebookon is, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról! KATTINTS IDE!

1