Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
Nyitás
Weboldal
2016.11.07. 16:48 Eve

Nagy örömömre szolgál üdvözölni titeket a legújabb magyar Zara Larsson rajongói oldalon. Ahogy a címből is kitalálhatjátok, a lap a csodálatos svéd fiatal sztárral foglalkozik. Nem volt nagy dilemma eldöntenem, hogy Zararól szeretnék oldalt nyitni: különleges hangjára a Lush Life megjelenésekor felfigyeltem, az életét pedig rendszeresen körülbelül január óta követem. Nagyon közel került a szívemhez, egy csodálatos lázadó de annál tehetségesebb ifú énekesnő, aki biztos hogy még sokra viszi. A Z-Larsson.Com minden nap elhozza nektek a legújabb és legjobb híreket Zararól. Kövessétek a lapot a már régebb óta működő közösségi oldalainkon is.

Kellemes böngészést,
Eve

Ha nem szeretnél lemaradni a Zara Larsson-nal kapcsolatos hírekről, képekről, videókról, megjelenésekről és interjúkról, like-old az Zara Larsson Hungary-t Facebookon is, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról! KATTINTS IDE!

1