Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
Music Export Prize díjazott
Hír
2017.02.25. 10:03 Eve

A The Government’s 2016 Music Export Prize kiemelkedő tehetségéért és a svéd zenei terjesztési munkálataiért jutalmazta díjjal a fiatal énekesnőt és dalszerzőt Zara Larssont. A különdíj a svéd operaénekest, Nina Stemmet illette. A szervezet továbbra is folytatja munkálatait, hogy 2017-ben is aktívan hozzájáruljanak a sévd zene világkörüli terjesztéséhez, hogy a svéd feltörekvő előadók is lehetőséget kapjanak arra, hogy a tengeren túl is bizonyítsanak.

Svédország továbbra is terjeszteni fogja a világszínvonalú zenét. Különösen izgalmas számunkra, hogy az a két nő, aki idén díjat szerzett nem csak svéd származásukkal lettek elismertek, de elősegítettek egy pozitív képet felállítani országunkról, ahol a nemek egyenlőeg, és hogy ez egy kreatív és innovatív állam. (Ann Linde, uniós ügyekért felelős államtitkár)

Február 21-én Ms Linde jelentette be a Government’s Music Export Prize díjazottjait – ezt egyébként már 20 éve kiosztják. A nyeremény olyan svéd zenei előadókat illet, akik hozzájárultak ahhoz, hogy zenéjük terjesztésével Svédország külföldön is pozitív államként álljon.

Zara idén a 20. Music Export Prize díjat az alábbi indokkal nyerte el:

Ellenállhatatlan popzenéjével, színes előadókészségével és erős személyiségével az egész világot meghódította. Dalai a világ legtöbb országába eljutottak, szinte kivétel nélkül toplistákon szerepelt, és már egy billió streamnél tart. Az elmúlt évben kezdett igazán kísérletezni dalszerzőként, szerepelt már a nemzetközi médiában, hatalmas népszerűséggel rendelkező talkshowokban szerepelt, részese volt a 2016-os EB-nek, telt házas koncerteket adott Európában és az Egyesült Államokban is. Nagy hatását a TIME magazin is elismerte, őt választották a legbefolyásosabb 30 év alatti személynek. Határozott mondanivalója van, nyíltan beszél a nők jogairól, példaképnek pedig hazáját tekinti. A The Government’s Music Export Prize for 2016 határozott és egybehangzó döntése alapján a díjat Zara érdemelte ki.

Ha nem szeretnél lemaradni a Zara Larsson-nal kapcsolatos hírekről, képekről, videókról, megjelenésekről és interjúkról, like-old az Zara Larsson Hungary-t Facebookon is, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról! KATTINTS IDE!

1