Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
MTV Europe Music Awards
Hír Képek Megjelenés
2016.11.07. 16:59 Eve

Tegnap este rendezték meg a 2016-os MTV Europe Music Awards, ahol Zara Larsson életében először fellépőként is megjelent. A showra édesanyja is elkísérte, és a lenyűgöző fellépés után két díjat is magáénak tudhatott ugyanis a “Best New Act” és a “Best Worldwide Act” kategória győztese lett mindössze 18 évesen. Zara ámulatba ejtő produkciójától az egész sajtó hangos, tökéletes énekhanggal adta elő a Lush Life és az Ain’t My Fault dalát. Egy biztos, most beírta magát a történelembe. (Sajnálatos módon a teljes videó MÉG nem elérhető a neten a fellépésről). 

Zara pedig köszöni szépen a támogatásokat és a jókívánságokat és élete első MTV EMA díjait:

Srácok!!!!! Borzasztóan hálás vagyok hogy én lehetek a legjobb új előadó és a legjobb nemzetközi előadó az idei EMAn. Végtelenül szeretlek titeket. Hatalmas éjszaka volt a mai. Úgy érzem folyamatosan melegszik a mellkasom, és ez miattatok van. Köszönöm minden egyes embernek aki okot ad nekem arra, hogy szeressem amit csinálok. Most egy kicsit ünneplek

Z-LarrsonHUNGARY034.jpg Z-LarrsonHUNGARY006.jpg Z-LarrsonHUNGARY008.jpg Z-LarrsonHUNGARY004.jpg

Megjelenések > 2016 > 11/06 – MTV Europe Music Awards (Arrivals)
Megjelenések > 2016 > 11/06 – MTV Europe Music Awards (Performance)
Megjelenések > 2016 > 11/06 – MTV Europe Music Awards (Show)
Megjelenések > 2016 > 11/06 – MTV Europe Music Awards (Backstage)

Ha nem szeretnél lemaradni a Zara Larsson-nal kapcsolatos hírekről, képekről, videókról, megjelenésekről és interjúkról, like-old az Zara Larsson Hungary-t Facebookon is, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról! KATTINTS IDE!

1