Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
Megjelent Zara új dala: I Would Like
Hír Média
2016.11.11. 19:49 Eve

Ma jelent meg Zara új dala “I Would Like” címmel. A fiatal előadó nem okozott csalódást, ismét egy fülbemászó és remek popzenével rukkolt elő. A dal (ami nem kislemez, ezt Zara is megerősítette) előkelő helyen indult az iTunes listákon: érthető módon a svédeknél listavezető, de a norvégoknál és a dánoknál is jól indított. A dal borítója a képtárban, míg a dalszöveg a médiában érhető el.

   

Zene > Dalok / Kislemezek > I Would Like (2016)

Ha nem szeretnél lemaradni a Zara Larsson-nal kapcsolatos hírekről, képekről, videókról, megjelenésekről és interjúkról, like-old az Zara Larsson Hungary-t Facebookon is, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról! KATTINTS IDE!

1