Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
Március 17-én érkezik az új lemez
Hír Média So Good album
2017.02.02. 15:21 Eve

HATALMAS ÖRÖMHÍR! Végre megtudtuk a rengeteg találgatás után hogy mikor érkezik Zara Larsson második albuma, a ‘So Good‘: MÁRCIUS 17 a megjelenési dátum. A lemez február 3-ától előrendelhető. A dalon már öt ismert sláger mellett 10 új dal is lesz, szóval lesznek izgalmak bőven. A tetejében a lemez borítója is kiszivárgott. Az albumot egyébként az Epic Records szponzorálta.

   

» Zene > So Good (2017) > Album Cover

Ha nem szeretnél lemaradni a Zara Larsson-nal kapcsolatos hírekről, képekről, videókról, megjelenésekről és interjúkról, like-old az Zara Larsson Hungary-t Facebookon is, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról! KATTINTS IDE!

1