Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
Hivatalos dalok a 2. albumról
Hír Média
2017.01.31. 23:41 Eve

A héten biztosan érkezik a ‘So Good’ videóklipje, viszont az új albumra sem kell már sokat várni. Zaranak ugyan nem sikerült betartania ígéretét, miszerint januárban megjelenteti második albumát, viszont most már tényleg vészesen közeleg a nagy nap. Hivatalosan is bejelentettek néhány dalt, dalcímet az új lemezről:

» Make That Money Girl
» Funeral
» Mississippi
» I Would Like
» Only You
» So Good
» Ain’t My Fault

Mindezekután hivatalosan is beregisztrálták a ‘Don’t Let Me Be Your’ című dalt is, melyen Zara Larsson Ed Sheeran-nel dolgozott együtt.

Ha nem szeretnél lemaradni a Zara Larsson-nal kapcsolatos hírekről, képekről, videókról, megjelenésekről és interjúkról, like-old az Zara Larsson Hungary-t Facebookon is, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról! KATTINTS IDE!

1