Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
Facebook bejelentkezés
Hír Videó
2017.01.27. 22:42 Eve

Zara két órája, este 20:00 órakor élő bejelentkezést tartott Facebook oldalán. A bejelentkezésen fontos információkat is elhintett, pl. megígérte hogy nem kell sokat várni a So Good klipjére, ami szerinte egy kicsit szexi, játékos és szórakoztató. Azt is elmondta, hogy stúdióban vették fel a kisfilmet, ezért eléggé egyszerű, de reméli hogy szeretni fogjuk. A másik fontos információ, hogy mindenképp meg akarta jelentetni új kislemezét a második album bemutatása előtt, ismét megfogadta, hogy már csak napok kérdése a korong megjelenése. Az új album minden egyes dalát imádja, és hálás azért hogy egy nagyszerű csapattal dolgozhatott rajtuk. Alább a teljes bejelentkezést megnézhetitek.

Ha nem szeretnél lemaradni a Zara Larsson-nal kapcsolatos hírekről, képekről, videókról, megjelenésekről és interjúkról, like-old az Zara Larsson Hungary-t Facebookon is, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról! KATTINTS IDE!

1