Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
ÉLŐ DALPREMIER: ‘SO GOOD’
Hír Média
2017.01.17. 09:01 Eve

Zara hétfő este a svéd Idrottsgalan esemény fellépője volt, kezdetnek előadta ‘Never Forget You’, ‘Lush Life’ és ‘I Would Like’ dalát. A produkciót a rajongók meghökkenve fogadták, mivel hogy be volt harangozva, hogy bemutatja új kislemezét. De Zara csak a szívbajt hozta ránk, mivel ahogy nyitotta az estét, ő is zárta a Idrottsgalan-n, és valóban előadta új dalát a ‘SO GOOD’-ot, ami új albumának első hivatalos kislemeze is. A dal stúdióminőségben Ty Dolla $ign közreműködésével készült el, és jövőhéten fog érkezni a hivatalos videóklippel együtt.

Ha nem szeretnél lemaradni a Zara Larsson-nal kapcsolatos hírekről, képekről, videókról, megjelenésekről és interjúkról, like-old az Zara Larsson Hungary-t Facebookon is, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról! KATTINTS IDE!

1