Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
Bejelentették Zara első turnéját
Hír
2017.01.25. 19:18 Eve

Ma bejelentésre került: hogy nyáron Zara karrierjének egy óriás mérföldköve elérkezik, mivel megkezdi júniusban első önálló zenés turnéját.

Az első állomások már meg is vannak, Zara Stockholmban, Göteborgban (június 2-3), Umeäban, Bergenben és Alesundban is fel fog lépni. A hónap vége felé kiderül az is, hogy Európa mely állomásaira látogathat még el Zara, és hogy az első turnéja világkörüli lesz e.

Ha nem szeretnél lemaradni a Zara Larsson-nal kapcsolatos hírekről, képekről, videókról, megjelenésekről és interjúkról, like-old az Zara Larsson Hungary-t Facebookon is, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról! KATTINTS IDE!

1