Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
Album debütáló megjelenések
Megjelenés So Good album
2017.03.18. 15:03 Eve

Zara pénteki napja tele volt izgalommal. Első nemzetközi albumának a So Goodnak a megjelenése már alapból is hatalmas izgalmakat tartogatott számára, a promó körút viszont csak most kezdődik igazán, vagyis tegnap elkezdődött. Zara péntek reggel a Lorraine műsorban kezdett, majd interjút adott a Daily Star Sunday lapnak, végül pedig délután egy Twitter csetet tartott a rajongóinak.

A So Good második helyen nyitott az iTunes listán 4 országban (Ausztrália, Norvégia, Szlovákia és Svédország), az Egyesült Királyságban a 4. helyen, az USA-ban pedig a 12. helyen startolt el. Nem meglepő módon Magyarország nem került fel az itunes listára egyelőre.

 

   

Zara a jövőhéten kezdi meg az album amerikai promócióját, szerdán a Good Morning America, csütörtökön Wendy Williams, április 4-én pedig James Corden műsorában vendégeskedik majd.

A ‘Symphony‘ kislemeze pedig máris sikert aratott, már túl van a 2 milliós youtube megtekintésen is.

Megjelenések > 2017 > 03/17 – Lorraine TV show
Megjelenések > 2017 > 03/17 – Daily Star Sunday
Megjelenések > 2017 > 03/17 – UK Twitter chat

Ha nem szeretnél lemaradni a Zara Larsson-nal kapcsolatos hírekről, képekről, videókról, megjelenésekről és interjúkról, like-old az Zara Larsson Hungary-t Facebookon is, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról! KATTINTS IDE!

1