Z-LARSSON.COM
YOUR BEST HUNGARIAN ZARA LARSSON FANSOURCE
Üdvözöllek Magyarország legújabb Zara Larsson rajongói oldalán. A Z-Larsson.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszeretesse a páratlanul tehetséges svéd származású énekesnőt, akit főként a Lush Life, Never Forget You vagy az Ain't My Fault című dal előadójaként azonosíthattok. A Zara Larsson Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 18 éves énekesnőről.
Legutóbbi hírekZara M. LarssonGalériaMédiaOldal
A 2. album címe: ‘So Good’
Hír Média
2017.02.01. 12:52 Eve

Hivatalosan is megerősítésre került, hogy Zara Larsson második albuma a ‘So Good’ címet fogja viselni. Az első kislemez tehát a névadó lett, a klip hamarosan érkezik (a héten), és az albumra sem kell már sokat várni.

Borzasztóan izgatott vagyok az új album miatt, ha tehetném, már ma kiadnám. Sok dalon változtattunk, és nagyon jók lettek. Nagyon büszke és boldog vagyok! Azt hiszem meg fogtok lepődni, milyen széles választék lesz a lemezen. Mindenki számára tartogatok valamit.

Ha nem szeretnél lemaradni a Zara Larsson-nal kapcsolatos hírekről, képekről, videókról, megjelenésekről és interjúkról, like-old az Zara Larsson Hungary-t Facebookon is, hogy mindig első kézből értesülj az újdonságokról! KATTINTS IDE!

1